Recopilación de prensa

cope

Sant Joan de Déu lanza una campaña contra el ciberacoso con un "escape room"

04/11/2021

Bajo el lema #NOalCiberbullying, la Obra Social pretende visibilizar un problema muy presente en los jóvenes y adolescentes

ara balears

Campanya contra el ciberassetjament

04/11/2021

Sant Joan de Déu diu #NOalCiberbullying amb una campanya de sensibilització i un joc d''escape room

Nobbot

#NOalCiberbullying, un campaña para concienciar sobre ciberacoso jugando

03/11/2021

La Obra Social de San Juan de Dios ha puesto en marcha una campaña contra el ciberbullying que pretende concienciar a los más jóvenes, a través ilustraciones y un escape room virtual, sobre este grave problema.

europa press

La Orden de San Juan de Dios lanza un escape room para sensibilizar sobre pobreza energética, desahucios y sinhogarismo

10/12/2020

La Orden Hospitalaria de San Juan de Dios ha estrenado un escape room virtual, titulado 'Operación Madriguera', para sensibilizar a los jóvenes sobre la pobreza energética, los desahucios o el sinhogarismo a través de su área de Desarrollo Solidario y Obra Social. El juego se lanza con motivo de la celebración este jueves 10 de diciembre del Día de los Derechos Humanos.

cope

La Orden de San Juan de Dios lanza un escape room para sensibilizar sobre la pobreza energética

10/12/2020

La organización sin ánimo de lucro se ocupa de acoger y cuidar a personas enfermas o en situación de vulnerabilidad, mejorando así sus condiciones de vida

la vanguardia

Crean sala virtual de "escapismo" para sensibilizar sobre la exclusión social

10/12/2020

La Orden Hospitalaria de San Juan de Dios ha estrenado una sala de escapismo ('scape room') virtual denominada "Operación Madriguera" para sensibilizar a los jóvenes sobre la pobreza energética, los desahucios y las personas sin hogar.

vida nueva

San Juan de Dios propone un scape room virtual para descubrir la realidad de los Derechos Humanos

10/12/2020

Con motivo del Día de los Derechos Humanos, este 10 de diciembre, la Orden Hospitalaria de San Juan de Dios laza un scape room virtual llamado ‘Operación Madriguera’. Una propuesta que intenta sensibilizar sobre la exclusión social a los más jóvenes que se convierten en detectives para resolver un misterioso robo. La pobreza energética, los desahucios o el sinhogarismo salen al encuentro de los detectives aficionados que entran en contacto con personas que viven en primera persona la pobreza y que les ayudarán con pistas para resolver el robo.

diario enfermo

«OPERACIÓN MADRIGUERA», UN SCAPE ROOM VIRTUAL PARA SENSIBILIZAR SOBRE LA EXCLUSIÓN SOCIAL

19/12/2020

La Orden Hospitalaria de San Juan de Dios estrena un scape room virtual, ‘Operación Madriguera’, para sensibilizar a los jóvenes sobre la pobreza energética, los desahucios o el sinhogarismo a través de su área de Desarrollo Solidario y Obra Social.

la opinión de málaga

Scape room de San Juan de Dios

10/12/2020

La Orden Hospitalaria de San Juan de Dios estrena un scape room virtual, 'Operación Madriguera', para sensibilizar a los jóvenes sobre la pobreza energética, los desahucios o el sinhogarismo

granada hoy

Operación Madriguera: un scape room virtual en Granada para concienciar sobre la exclusión social

10/12/2020

Se trata de una sala de escapismo virtual para sensibilizar sobre la pobreza energética, los desahucios y el sinhogarismo

la voz de córdoba

‘Operación Madriguera’, un ‘scape room’ virtual de San Juan de Dios

10/12/2020

El juego está dirigido a los jóvenes, que se convertirán en detectives para resolver un misterioso robo

diario de córdoba

‘Operación Madriguera’, un 'scape room' virtual de San Juan de Dios para sensibilizar sobre la exclusión social

10/12/2020

La Orden Hospitalaria de San Juan de Dios estrena un scape room virtual, Operación Madriguera, para sensibilizar a los jóvenes sobre la pobreza energética, los desahucios o el sinhogarismo a través de su área de Desarrollo Solidario y Obra Social.

Club super 3

"Escape room" contra el "bullying"

02/05/2019

Avui és el dia contra el "bullying", contra l'assetjament escolar. Encara hi ha nens i nenes que ho passen malament perquè els companys no els tracten bé. A l'escola Virolai, ho han tractat amb una "escape room".

324

Una empresa de Sant Cugat dissenya un 'escape room' per combatre el Bullying

26/03/2019

ACN Sant Cugat del Vallès.-L'empresa santcugatenca Cripthos ha dissenyat un 'escape room' per combatre el bullying. Es tracta d'un joc portàtil anomenat Stop Bullying, que està adreçat a escolars d'entre sis i dotze anys. L'objectiu d'aquesta iniciativa és dotar els nens i nenes d'eines per aprendre a detectar aquesta mena de situacions i sensibilitzar-los al respecte. La proposta gira entorn un infant anomenat Miko que pateix assetjament escolar i a qui li han amagat una gorra que és incapaç de trobar. Els participants han de resoldre una sèrie de proves i anar seguint les pistes per ajudar el personatge. Tot plegat recorrent diferents estances d'una original escola que Cripthos ha creat amb plafons de grans dimensions. En els seus primers tres mesos de funcionament, l'Stop Bullying ja ha visitat dotze centres educatius de tot Catalunya.

La vanguardia

Diseñan un escape room para combatir el bullying

26/03/2019

La empresa Cripthos de Sant Cugat del Vallès ha diseñado un escape room para combatir el bullying. Se trata de un juego portátil llamado Stop Bullying, que está dirigido a escolares de entre seis y doce años. El objetivo de esta iniciativa es dotar a los alumnos de herramientas para aprender a detectar este tipo de situaciones y sensibilizarlos al respecto.

Ara

Conscienciar del 'bullying' amb un 'escape room' per a escoles

29/03/2019

L’empresa Cripthos, d’'escape rooms' portàtils, ha creat StopBullying, un nou joc per a infants amb l’objectiu de sensibilitzar els nens i les nenes de la importància d’erradicar l’assetjament infantil.

L’'escaperoom' convida els infants a conèixer la història d’en Miko, un nen que pateix assetjament a l’escola. Els infants tenen 15 minuts per ajudar-lo a trobar la seva gorra amb les pistes amagades a la biblioteca, el vestidor, el pati i l’aula de música que es recreen amb els plafons de l''escaperoom'.

El punt avui

Una empresa de Sant Cugat dissenya un ‘escape room’ per combatre el Bullying

26/03/2019

Es tracta d’un joc portàtil per ajudar els docents a introduir aquesta problemàtica a l’aula i aportar eines per identificar aquestes situacions

Nació digital

VÍDEO Dissenyen un «escape room» per combatre el bullying

26/03/2019

L’empresa Cripthos, de Sant Cugat del Vallès, ha dissenyat un escape room anomenat Stop Bullying, adreçat a escolars d’entre sis i dotze anys, amb l’objectiu de dotar-los d’eines per aprendre a detectar situacions de bullying i sensibilitzar-los al respecte.

La proposta gira entorn un infant anomenat Miko, a qui han amagat la gorra i és incapaç de trobar-la. Els participants han d’anar resolent proves i seguint pistes per tal d’ajudar aquest personatge, recorrent diverses estances d’una escola que Cripthos ha creat amb plafons de grans dimensions.

Vilaweb

Una empresa de Sant Cugat dissenya un ‘escape room’ per combatre el Bullying

26/03/2019

Es tracta d'un joc portàtil per ajudar els docents a introduir aquesta problemàtica a l'aula i aportar eines per identificar aquestes situacions

Aldia

Una empresa de Sant Cugat dissenya un 'escape room' per combatre el Bullying

26/03/2019

Es tracta d’un joc portàtil per ajudar els docents a introduir aquesta problemàtica a l’aula i aportar eines per identificar aquestes situacions

etv

Etv programa l'olla entrevista en directe 01 abril 2019

01/04/2019

A l'espai d'innovació i tecnologia parlem de l'Escape Room Stop Bullying amb Eduard Paytubí, event manager de Cripthos i Eva Cuende.

Tot Sant Cugat

Tres joves santcugatencs creen un scape room "per acabar amb el bullying"

25/03/2019

Criphtos és una empresa que es dedica a la producció d'Escape rooms portàtils, així com de la gestió dels esdeveniments que se'n deriven, creada per tres joves santcugatencs. Actualment té dos projectes en funcionament, l'últim dels quals, StopBulliyng, a banda de fer passar una bona estona als infants als quals va adreçat, té per objectiu esdevenir una eina pedagògica i sensibilitzadora entre els més menuts de la casa, perquè prenguin consciència i perspectiva sobre la crueltat i la gravetat de l'assetjament escolar. El portaveu, Eduard Paytubí, analitza aquest últim projecte, així com el passat, el present i el futur d'aquesta empresa que, de moment, ja ha aconseguit traspassar les fronteres de Catalunya i, inclús, s'ha establert amb franquícies a Madrid, Valencià i Castelló. Cal destacar que Cripthos ha estat nominat aquest any als Escape Rooms Awards, celebrats a Barcelona, a la categoria de Mejor evento y Juego atípico.

Cugat.cat

Una empresa santcugatenca crea un escape room portàtil contra el bullying

14/03/2019

L'empresa santcugatenca Cripthos ha dissenyat un escape room portàtil per combatre l'assetjament escolar. Amb el nom 'Stop Bullying Escape Room', el joc s'adreça a infants d'edats compreses entre els sis i els 12 anys. La durada és d'uns 15 minuts i es pot jugar amb un màxim de 30 infants. 'Stop Bullying' introdueix els infants a la història d'en Miko, un nen que pateix assetjament a l'escola. Els alumnes hauran d'ajudar-lo a trobar la seva gorra a través de proves de lògica. Ara per ara el joc s'ha provat en dues escoles de Rubí 'amb una gran resposta per part dels professors i els alumnes', ha explicat el director i un dels creadors de l'escape room, Andreu Recasens.

tvsantcugat

Santcugatencs creen un Escape Room portàtil contra el bullying

31/03/2019

L’empresa santcugatenca Cripthos, d’Escape Room portàtils, ha creat StopBullying, un nou joc per a infants amb l’objectiu de sensibilitzar nens i nenes sobre la importància d’erradicar l’assetjament infantil.

Tot Rubí

Una empresa amb seu a Rubí crea un scape room "per acabar amb el bullying"

25/03/2019

Criphtos és una empresa amb seu a Rubí que es dedica a la producció d'scape rooms portàtils, així com a la gestió dels esdeveniments que se'n deriven, creada per tres joves santcugatencs. Actualment té dos projectes en funcionament, l'últim dels quals, StopBullying, a banda de fer passar una bona estona als infants als quals va adreçat, té per objectiu esdevenir una eina pedagògica i sensibilitzadora entre els més menuts de la casa, perquè prenguin consciència i perspectiva sobre la crueltat i la gravetat de l'assetjament escolar.

Rubitv

Una empresa de Sant Cugat dissenya un «escape room» per combatre el bullying

26/03/2019

Fins ara s'ha dut a terme en dotze centres educatius a Catalunya, i està tenint molt bona resposta

Radio Rubi

L’empresa rubinenca Cripthos crea un Escape room contra el Bullying

12/03/2019

Cripthos està especialitzada en scape rooms portàtils. Després d’aconseguir l’èxit amb aquestes instal·lacions han creat StopBullying, un joc d’aventura físic i mental que ajuda a entendre què és l’assetjament escolar i com combatre’l.

diari Rubí

Una empresa rubinenca crea un ‘escape room’ portàtil per conscienciar els infants contra l’assetjament

14/03/2019

L’empresa Cripthos, amb seu a Rubí i especialitzada en la creació d’escapes rooms portàtils, ha creat ‘StopBullying’, un nou joc per a infants amb l’objectiu de sensibilitzar nens i nenes sobre la importància d’erradicar l’assetjament infantil.